Uvjeti i pravila

Dobrodošli na Domnis stranicu!

Ovi uvjeti i odredbe opisuju pravila i propise za korištenje web stranice obrta Povratak korijenima koja se nalazi na https://domnis-brand.com. Pristupom ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti domnis-brand.com ako ne prihvaćate sve odredbe i uvjete navedene na ovoj stranici. Povratak korijenima posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal koji se nalazi na web stranici domnis-brand.com.

Kolačići:

Web stranica koristi kolačiće kako bi vam pomogla personalizirati vaše online iskustvo. Pristupanjem domnis-brand.com pristajete na korištenje potrebnih kolačića. Kolačić je tekstualna datoteka koju na vaš tvrdi disk postavlja poslužitelj web stranice. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili isporuku virusa na vaše računalo. Kolačići su jedinstveno dodijeljeni vama i može ih pročitati samo web poslužitelj u domeni koja vam je izdala kolačić. Možemo koristiti kolačiće za prikupljanje, pohranjivanje i praćenje informacija u statističke ili marketinške svrhe za rad naše web stranice. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti neobavezne kolačiće. Postoje neki obavezni kolačići koji su neophodni za rad naše web stranice. Ti kolačići ne zahtijevaju vaš pristanak jer uvijek rade. Imajte na umu da prihvaćanjem potrebnih kolačića prihvaćate i kolačiće treće strane, koji se mogu koristiti putem usluga trećih strana ako koristite takve usluge na našoj web stranici, npr. prozor za video prikaz koji pružaju treće strane, a integrirani su na našu web stranicu.

Prodavatelj:

Povratak korijenima, obrt, vl. Ivan Sušec (OIB: 46709750962), Novo Mjesto 47, 10380 Sv. I. Zelina, Hrvatska

IBAN: HR6023600001102992304

Email: info@domnis-brand.com

Mobitel: +385 92 2929 574

Kupac:

Kupac je svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti te prihvaća opće uvjete poslovanja tvrtke Povratak korijenima (dalje: Opći uvjeti).

Prihvaćanjem Općih uvjeta kupac potvrđuje narudžbom proizvoda putem elektroničke (internet) trgovine. Korištenje usluga i sadržaja internet stranice domnis-brand.com odobrava se isključivo punoljetnim i poslovno sposobnim osobama. Roditelji i/ili skrbnici dužni su o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Povratak korijenima ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja obzirom da je prije ulaza na internet stranicu domnis-brand.com jasno i vidno istaknuto pitanje o punoljetnosti.

Osobama mlađim od 18 godina Zakonom je zabranjena prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol.

Svaki kupac dužan je na upit dostavljača predočiti dokument kojim dokazuje svoju punoljetnost.

Cijene:

Cijene u našoj online trgovini su maloprodajne. Obrt Povratak korijenima nije u sustavu PDV-a. U cijenu je obračunata povratna naknada od 0,5 kn za boce zapremnine 0,5 l.

Prigovori potrošača:

Sve eventualne prigovore molimo uputite pismenim putem ili putem elektroničke pošte na adresu info@domnis-brand.com

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U tom slučaju potrebno je obavijestiti prodavatelja kako bi se u što kraćem roku organizirala nova isporuka ili dogovorile daljnje radnje.

Rješavanje sporova:

Eventualne sporove prodavatelj i kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem. Posebnom regulativom Europske unije od 15.02.2016. sporove na području EU vezane uz internetsku kupnju biti će moguće riješiti putem ORS platforme (eng. ODR) kojoj možete pristupiti preko internet stranice: www.ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 25 službenih jezika EU.

Promjene Općih uvjeta kupovine:

Prodavatelj pridržava pravo izmjene Općih uvjeta, izmjene internet stranice i usluge bez prethodnog obaviještavanja Kupca. Izmijenjeni uvjeti stupaju na snagu u trenutku objave na stranici.

Korištenjem Internet trgovine domnis-brand.com nakon objavljenih izmjena podrazumijeva se da kupac prihvaća sve aktualne Opće uvjete kupovine.

Prodavatelj zadržava pravo da uvede promidžbene plakate bilo koje prirode i/ili veze na internet stranicu uz poštivanje važećeg zakonodavstva.